Tarantino începe, în octombrie, filmările pentru "Inglorious Bastards"

Celebrul regizor Quentin Tarantino va începe, în octombrie, filmările pentru lungmetrajul "Inglorious Bastards", un film despre cel de-al II-lea Război Mondial, şi speră să îl prezinte la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2009.

18 afișări
Imaginea articolului Tarantino începe, în octombrie, filmările pentru "Inglorious Bastards"

Tarantino începe, în octombrie, filmările pentru "Inglorious Bastards" (Imagine: Mediafax Foto)

Acţiunea mult-aşteptatului proiect se desfăşoară în jurul unui grup de soldaţi aflaţi în spatele liniilor inamice.

Pentru acest lungmetraj, Tarantino nu a ales încă actorii din distribuţie, dar se vehiculează numele lui Brad Pitt, dar şi al lui Michael Madsen sau Tim Roth.

Tarantino a achiziţionat titlul şi drepturile pentru remake-ul filmului cu acelaşi nume, lansat de Enzo Castellari, în 1978, dar a declarat că scenariul este unul original.

Subiectul filmului este, în linii mari, următorul: în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, nişte prizonieri evadează în timpul unui atentat nazist. Ei vor înfrunta moartea şi vor lupta atât împotriva aliaţilor, cât şi a naziştilor, pentru a ajunge în Elveţia, pe pământ neutru.

"Inglorious Bastards" este deţinut de Weinstein Co., societate care urmăreşte să cofinanţeze filmul cu un studio de producţie important.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici