Târg de Crăciun, în parcul Obor

Un târg de Crăciun va fi organizat, începând de joi, 4 decembrie, şi până pe 28 ale lunii, în parcul Obor din Capitală, informează primăria Sectorului 2.

407 afișări
Imaginea articolului Târg de Crăciun, în parcul Obor

Târg de Crăciun, în parcul Obor (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit organizatorilor, târgul se vrea a fi o replică a celebrului eveniment din Viena, care are loc anual, în faţa primăriei din capitala austriacă.

În parcul Obor, vizitatorii vor fi aşteptaţi cu cozonaci şi vin fiert, turtă duce şi multe jucării, decoraţiuni diverse şi suveniruri de sezon, la cele 35 de căsuţe din lemn amplasate în parc.

Joi, în prima zi a târgului, odată cu lăsarea serii, renumitul artist de origine română Philip Geist va transforma parcul Obor, aşa cum a făcut şi în celebra "Noapte a Muzeelor", într-un spectacol vizual inedit. Aleile parcului Obor vor deveni o suprafaţă de proiecţie pentru spectacolul de lumină şi culoare menit să încânte publicul prezent.

Serile târgului vor fi întregite de colinde şi cântece tradiţionale româneşti, dansuri populare prezentate de grupuri de artişti din toată ţara, concursuri şi jocuri pentru copii, lansări de carte, lecturi publice şi multe alte surprize.

"Crăciunul la Obor" va fi deschis zilnic, între orele 10.00 - 20.00, până pe data de 28 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici