Tăriceanu îşi prezintă colecţia de maşini la Pro Motor

Echipa "Pro Motor" va intra, sâmbătă, la prânz, în garajul lui Călin Popescu Tăriceanu pentru a prezenta cele patru maşini de colecţie pe care le deţine fostul premier, informează Pro TV.

450 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu îşi prezintă colecţia de maşini la Pro Motor

Tăriceanu îşi prezintă colecţia de maşini la Pro Motor

La loc de cinste în garajul lui Călin Popescu Tăriceanu stă Lancia Fluvia cu care fostul premier participă la campionatul naţional de viteză în coastă, la categoria maşini clasice.

Potrivit Pro TV, este de înţeles de ce fostul premier, îndrăgostit de automobilele cu istorie, ţine atât de mult la această maşină, care a fost baza de dezvoltare cu care Lancia a câştigat pe vremuri campionatul mondial de raliuri. Aceeaşi maşină au primit-o în dar Ilie Năstase şi Ion Ţiriac, când au câştigat campionatul de tenis de la Monte Carlo.

Tot în garajul lui Călin Popescu Tăriceanu, echipa "Pro Motor" a dat peste un Citroen Charlston, o maşină cu o carieră de 42 ani, un Fiat 500 Topolino semiconvertible, model produs în Austria în 1954, şi un Mini Moris original, pe care fostul premier spune că a plătit 5.000 de euro şi nu i l-ar vinde nici lui Ion Ţiriac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici