Tatăl fetiţei din Malawi se opune adopţiei iniţiate de Madonna

Tatăl fetiţei din Malawi pe care Madonna speră să o adopte a declarat că doreşte să îşi crească singur fiica, deşi nu a întâlnit-o niciodată până în prezent, informează accesshollywood.com.

21 afișări
Imaginea articolului Tatăl fetiţei din Malawi se opune adopţiei iniţiate de Madonna

Tatăl fetiţei din Malawi se opune adopţiei iniţiate de Madonna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

James Kambewa, tatăl biologic al fetiţei Chifundo Mercy James, a declarat că se opune procedurii legale prin care celebra cântăreaţa americană doreşte să o adopte pe fiica lui, în vârstă de patru ani.

"Vreau să am grijă de ea, sunt capabil să îmi cresc copilul", a declarat James Kambewa pentru postul american CBS. "Mercy este un copil din Malawi şi trebuie să fie crescută ca o fetiţă din Malawi, în spiritul culturii ţării sale", a adăugat James Kambewa.

Kambewa poartă un lănţişor la cu numele fiicei sale, deşi nu a întâlnit-o niciodată, declarând că a văzut-o "doar în ziare şi la televiziune, dar niciodată faţă în faţă".

Liz Rosenberg, purtătoarea de cuvânt a Madonnei, a declarat, sâmbătă, că nu ştie cu siguranţă dacă James Kambewa este tatăl fetiţei, care trăieşte în prezent într-un orfelinat. "Tot ceea ce ştiu este faptul că Mercy a trăit în acel orfelinat încă din ziua în care s-a născut", a declarat ea.

Apelul făcut de avocaţii Madonnei împotriva hotărârii judecătoreşti care a respins cererea de adopţie iniţiată de renumita artistă americană urmează să fie judecat luni, de un tribunal din Malawi. Madonna a adoptat deja un fiu, David, din această ţară africană, în urmă cu câţiva ani, în timpul mariajului cu regizorul britanic Guy Ritchie.

Legile statului Malawi impun ca părinţii adoptivi să locuiască cel puţin 18 luni în această ţară, în timp ce autorităţile pentru protecţia copilului analizează dosarul de adopţie. Această regulă nu a fost aplicată în 2006, când tribunalul din Malawi i-a permis Madonnei să îl ia pe David cu ea la Londra, finalizând procedura de adopţie câteva luni mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici