Tatăl logodnicei prinţului Harry spune că speră să o poată conduce la altar. Ce l-ar împiedica să facă acest gest

Tatăl actriţei americane Meghan Markle spune că speră să îşi poată conduce fiica la altar, la nunta acesteia cu prinţul Harry al Marii Britanii, care va avea loc anul viitor, potrivit Reuters.

2371 afișări
Imaginea articolului Tatăl logodnicei prinţului Harry spune că speră să o poată conduce la altar. Ce l-ar împiedica să facă acest gest

Tatăl logodnicei prinţului Harry spune că speră să o poată conduce la altar. Ce l-ar împiedica să facă acest gest

Thomas Markle a mai spus că a fost încântat când a aflat despre logodna fiicei sale cu prinţul Harry, scrie publicaţia britanică Daily Mirror.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, nepotul reginei Elizabeth şi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa americană Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, au anunţat, luna trecută, că s-au logodit şi că se vor căsători la capela St George de la castelul Windsor, anul viitor.

Întrebat de o publicaţie din Mexic, ţară în care trăieşte în prezent, dacă o va conduce pe fiica sa la altar, tatăl actriţei a răspuns: "Da, mi-ar plăcea".

"Sunt foarte încântat", a mai spus bărbatul în vârstă de 73 de ani, fost director de imagine pentru mai multe seriale TV.

Părinţii lui Markle sunt divorţaţi şi, deşi Harry a cunoscut-o deja pe mama logodnicei, Doria Ragland, pe care a descris-o drept "uimitoare", nepotul reginei Marii Britanii nu a făcut încă cunoştinţă cu socrul său.

Harry, fiul cel mic al prinţului Charles şi al prinţesei Diana, şi Markle, care este la rândul ei divorţată, s-au cunoscut în iulie 2016, printr-un prieten comun.

Prinţul a spus că s-a îndrăgostit "foarte repede" de actriţă, celebră pentru rolul ei din serialul de televiziune american "Suits".

Săptămâna trecută, logodnicii au avut prima lor apariţie oficială, atrăgînd un mare interes din partea publicului şi a presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici