Tatăl lui Adrian Pintea: Lavinia a fost una dintre cauzele care i-au adus moartea fiului meu - VIDEO

Tatăl lui Adrian Pintea, George Pintea, a declarat, la emisiunea "Happy Hour" că fosta sa noră, Lavinia Pintea Tatomir, este una dintre cauzele care i-au adus moartea actorului.

47400 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Adrian Pintea: Lavinia a fost una dintre cauzele care i-au adus moartea fiului meu - VIDEO

Tatăl lui Adrian Pintea: Lavinia a fost una dintre cauzele care i-au adus moartea fiului meu (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

"Adrian s-a îmbolnăvit de ciroză, nora a doua era, vezi Doamne, specialistă în ciribim-ciribam, l-a capacitat pe Adrian să nu mai ţină niciun regim pentru că nu are niciun rost. Între timp, ciroza şi-a făcut de cap şi Adrian a murit", a declarat George Pintea, la Happy Hour.

"Eu cred că ea a fost una dintre cauzele care i-au produs moartea. Adrian putea să facă operaţie de schimbarea ficatului..., l-a dus cu vorba că ea prin palpare.... până l-a băgat în mormânt", a mai declarat tatăl lui Adrian Pintea.

Certurile pentru avere actorului îi aduc mare amărăciune lui George Pintea: "Trebuia să-i rămână fetei mele (n.r. sora actorului) pentru că a obţinut-o înainte de a se căsători cu Lavinia".

Tatăl lui Adrian Pintea a ţinut să-i transmită şi un mesaj Lavinei Pintea Tatomir: "Să-i dea Dumnezeu minte şi să nu pună la suflet tot ceea ce nu i se cuvine".

Actorul Adrian Pintea a încetat din viaţă la vârsta de 53 de ani, pe 8 iunie 2007, la Spitalul Fundeni, suferind de ciroză.

În decembrie 2009, Tribunalul Bucureşti (TB) a decis ca soţia lui Adrian Pintea să primească o treime din averea acestuia.

Procesul a fost deschis de Lavinia Pintea Tatomir, soţia actorului, împotriva surorii acestuia şi a tatălui vitreg.

Lavinia i-a dat în judecată pe Rodica Mary Austin şi pe George Pintea, pentru a putea deschide succesiunea după moartea actorului, întrucât cei trei nu s-au înţeles la notar.

De asemenea, marca înregistrată a numelui actorului Adrian Pintea este disputată între soţia şi sora acestuia, procesul urmând să aibă loc la Tribunalul Bucureşti în data de 27 aprilie.

Tribunalul Bucureşti a admis o excepţie procedurală ridicată de sora actorului şi a dispus ca Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) să nu fie parte în acest proces.

Lavinia Pintea a înregistrat numele "Adrian Pintea" la OSIM, la scurt timp după moartea soţului ei. Sora actorului a contestat înregistrarea mărcii, susţinând că acesta cuprinde o arie foarte largă de situaţii în care poate fi folosit numele, inclusiv pentru băuturi şi ţigări.

OSIM a înregistrat marca "Adrian Pintea" în 15 iunie 2007 (la o săptămână după moartea regretatului actor), fiind valabilă până în 15 iunie 2017.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici