Tatăl lui Michael Jackson poate accesa fişele medicale ale starului

Un judecător din Los Angeles a decis, vineri, că tatăl lui Michael Jackson, Joe Jackson, poate accesa o parte din documentele medicale ale starului.

53 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Michael Jackson poate accesa fişele medicale ale starului

Joe Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Judecătorul a decis că Joe Jackson poate angaja un expert medical pentru a analiza documentele medicale de la spitalul unde fiul său a fost dus după ce a suferit un atac de cord, produs în urma unei supradoze de medicamente, în iunie 2009.

Expertul medical nu are voie să facă publice informaţii din dosarele medicale ale Regelui pop.

Procurorii americani l-au pus oficial sub acuzare, la începutul lunii februarie, pe doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray, pentru omuciderea involuntară a starului.

Murray a pledat "nevinovat", dar a recunoscut că i-a dat lui Michael Jackson propofol în ziua în care acesta a murit.

Michael Jackson a făcut stop cardiac şi a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani. De atunci, ancheta efectuată de poliţie şi de agenţii federali s-a concentrat asupra rolului avut de Conrad Murray, medicul personal al lui Jackson, care se afla lângă star în ultimele momente ale vieţii acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici