Tătici celebri - GALERIE FOTO

Brad Pitt, David Beckham, Tom Cruise sau Will Smith sunt doar câţiva dintre "tăticii ideali" din lumea mondenă internaţională, pe care îi putem vedea pe marile ecrane şi nu numai.

365 afișări
Imaginea articolului Tătici celebri - GALERIE FOTO

David Beckham şi fiul său Brooklyn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Actorul Will Smith, unul dintre cei mai bogaţi oameni din SUA, este căsătorit cu Jada Pinkett-Smith, cu care are doi copii, Willow şi Jaden Christophe. Actorul mai are un fiu, Trey Smith.

Will a fost de două ori nominalizat la Oscar, pentru rolul pe care l-a avut în "Ali" (2001), în care îl portretizează pe pugilistul Muhammad Ali, şi apoi în 2006, pentru rolul din "În căutarea fericirii".

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi.

Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia.

În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

Tom Cruise şi Katie Holmes sunt căsătoriţi din noiembrie 2006 şi au împreună o fetiţă, Suri. Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu actriţa Nicole Kidman.

Suri Cruise este cel mai influent copil de la Hollywood, potrivit unui clasament al copiilor celebrităţilor.

David şi Victoria Beckham au trei băieţi Cruz, Romeo şi Brooklyn. În imagine, David Beckham şi fiul său Brooklyn.

Anul trecut, David şi Victoria Beckham şi-au reînnoit jurămintele în secret, în cadrul unei ceremonii, care a fost organizată de fotbalistul englez la vila cuplului din Herfordshire.

Familia Osbourne - Ozzy, Sharon, Kelly, Jack - a devenit faimoasă datorită reality show-ul MTV "The Osbournes".

În 2002, Kelly a debutat în lumea muzicală cu albumul “Shut Up”. Un an mai târziu, a înregistrat în duet cu Ozzy piesa "Changes".

Gavin Rossdale şi Gwen Stefani au doi copii împreună, pe Kingston (2 ani) şi Zuma (6 luni).

Gavin şi Gwen se iubesc de mai bine de 13 ani, fiind unul dintre cele mai invidiate cupluri din lumea mondenă americană.

Chiar dacă s-au despărţit, Bruce Willis şi Demi Moore continuă să fie părinţi model pentru cele trei fiice ale lor, Rumer, Scout şi Tallulah.

Demi s-a recăsătorit în 2005 cu actorul Ashton Kutcher, mai tânar cu 16 ani decât ea, iar Willis, în vârstă de 54 de ani, are o relaţie cu modelul britanic de 32 de ani, Emma Heming, de mai bine de un an.

Ben Affleck şi Jennifer Garner au două fetiţe împreună, Seraphina Rose Elizabeth şi Violeta. Actorii s-au căsătorit în 2005, în luna iunie.

Affleck si Garner s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Pearl Harbor” în anul 2001, dar la momentul respectiv actorul era implicat într-o relaţie amoroasă cu actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez. Cei doi au jucat împreuna în filmul “Daredevil” şi au devenit un cuplu oficial în anul 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici