Teama de soţie, secretul unui mariaj fericit pentru Jon Bon Jovi

Cântăreţul Jon Bon Jovi a mărturisit că secretul mariajului său de două decenii cu Dorothea Hurley este frica de a nu-şi supăra consoarta, informează ediţia online a publicaţiei Female First.

300 afișări
Imaginea articolului Teama de soţie, secretul unui mariaj fericit pentru Jon Bon Jovi

Teama de soţie, secretul unui mariaj fericit pentru Jon Bon Jovi

Întrebat care este secretul unui mariaj de succes, cunoscutul cântăreţ a spus: "Este cazul să mărturisesc clar şi fără ocolişuri. Mi-e teamă de nevasta mea".

Jon Bon Jovi, care aniversează săptămâna viitoare 20 de ani de căsnicie, a recunoscut că se simte mai fericit ca oricând alături de soţia sa, Dorothea, o altă componentă a păstrării armoniei cuplului fiind evitarea expunerii vieţii personale în lumina reflectoarelor.

"Aceasta este cea mai bună investiţie pe care am făcut-o până acum. Sunt convins că este cea mai bună alegere pe care puteam să o fac. Garanţia este faptul că mă simt foarte fericit", a spus cântăreţul, care s-a căsătorit cu iubita lui din liceu pe 29 aprilie 1989, în Las Vegas.

Cei doi au împreună patru copii - Stephanie Rose, de 15 ani, Jesse James, în vârstă de 13 ani, Jacob Hurley, de 6 ani, şi Romeo Jon, de 5 ani.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută la mijlocul anilor '80, creând un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "îndulcite" care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg. În ultimul deceniu, trupa Bon Jovi a lansat mai multe albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici