Tendinţe vestimentare în 2021: Haine la modă, care nu trebuie să lipsească din garderobă anul acesta

  • Sacourile se pot purta cu malete sau bluze din mătase cu funde mari în dreptul gătului
  • Dacă ai o întâlnire de afaceri, pantofii stiletto şi rochia tip creion nu se demodează niciodată
  • Blănurile, pielea întoarsă sau catifeaua reiată vor fi vedetele acestui sezon
9850 afișări
Imaginea articolului Tendinţe vestimentare în 2021: Haine la modă, care nu trebuie să lipsească din garderobă anul acesta

Cu toţii ne întrebăm ce mai este la modă în acest sezon, care sunt piesele cheie pe care nu trebuie să le ratăm. Aşa cum te aşteptai, la modă sunt şi jachetele lungi, clasice, oversized în culori inspirate din natură.

„Ţinute lejere, platoane oversized, destul de largi, cu revere mari, incheiate în cordon”, explică Alexandru Dimitrie, designer vestimentar.

În materie de încălţăminte se poartă bocancii grei, modele cu tentă masculină în culori puternice. Însă nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă şi o pereche de cizme!

„Un must have pentru mine sunt cizmele lungi, cizmele peste genunchi care să-mi permită să pot purta outfit-urile mele preferate şi iarna”, spune Lorena Şerban, digital creator.

De asemenea, accesorii vestimentare precum pălării, bentiţe sau celebra bască franţuzească, sunt un must!

„Eu port pălării, caciuli, băscuţe, banderole, tot ce se poate pune pe cap. Le iubesc! Vreau să punctez acest aspect, faptul că Masca este accesoriul care nu ar trebui să ne lipsească şi care este evident obligatoriu în perioada aceasta urâtă. Însemnătatea ei este mai mare decât al oricărui accesoriu pe care îl purtăm în viaţa de zi cu zi”, adaugă Lorena Şerban.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici