Teo Trandafir va prezenta un show la Kanal D

Vedeta de televiziune Teo Trandafir va prezenta un show la Kanal D, care urmează să fie difuzat din toamnă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

613 afișări
Imaginea articolului Teo Trandafir va prezenta un show la Kanal D

Teo Trandafir (Imagine: Adrian Staicoviciu/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, din această toamnă Teo Trandafir intră în echipa Kanal D pentru a prezenta un nou show.

"Cotată printre cei mai valoroşi oameni de televiziune din România, realizatoare şi prezentatoare a unor formate de succes, Teo a înregistrat de-a lungul timpului audienţe record şi a devenit un brand apreciat pentru umor şi originalitate", se mai spune în comunicat.

"Oamenii au nevoie să se exprime, să fie ascultaţi şi înţeleşi, iar eu am priceput bine asta în cei 20 de ani de televiziune. În feluri artistice diferite, ne exprimăm convingerile, bucuriile, dar şi tristeţile, atunci când găsim mediul de-a face acest lucru. Ne propunem să construim acest mediu pentru cei care vor alege să ne cunoască îndeaproape şi pe care îi vom privi cu bucurie şi respect. Am doar cuvinte frumoase despre trecut şi gânduri minunate şi optimiste pentru viitor!", spune Teo Trandafir în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici