Teo vorbeşte despre cei doi bărbaţi din viaţa ei, marţi, la "Poveştiri adevărate"

Teo Trandafir face mărturisiri în exclusivitate despre cei doi bărbaţi din viaţa ei, viitorul soţ, Constantin Iosef, şi tatăl ei, marţi, în emisiunea "Poveştiri adevărate", difuzată de postul Acasă de la 16.30, informează televiziunea.

302 afișări
Imaginea articolului Teo vorbeşte despre cei doi bărbaţi din viaţa ei, marţi, la "Poveştiri adevărate"

Teo Trandafir (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"E un tip extraordinar de solar, cu foarte mult umor. Îl iubesc şi îl respect foarte tare pentru faptul că e în stare să fie cu doamna Teo. Este singurul bărbat din viaţa mea care a ştiut cu claritate şi cu blândeţe încă de la început ce vrea să facă, restul au abandonat sau le-a fost teamă", povesteşte Teo despre viitorul ei soţ, Constantin Iosef.

Interpreta Zânei din serialul "Pariu cu viaţa" recunoaşte că, deşi este om de televiziune, şi ea face faţă cu greu avalanşei media. A crezut, chiar, la un moment dat, că singurul mod în care se poate adăposti de "furtuna" de afară este să se închidă, alături de Maia, fiica ei, în casă.

"Am urmărit la televizor şezătorile la care participau unele persoane pe care eu nu le mai văzusem de ani buni sau nici măcar nu le cunosc", i-a marturisit Teo prezentatoarei Ioana Maria Moldovan.

Cu ochii în lacrimi, vedeta a povestit cât de tensionată este, în prezent, relaţia cu tatăl ei şi cât de tare au dezamăgit-o acţiunile acestuia. "Sunt conştientă că legătura tată-fiică este greu de distrus, dar comunicarea între mine şi tatăl meu s-a stins de mult. Nu-l înţeleg şi nici nu-l judec, fiecare merge pe drumul lui", a mai spus Teo.

În martie, Teo Trandafir declara pentru MEDIAFAX că se va căsători şi că acesta este probabil cel mai fericit moment din viaţa ei.

Vedetă de televiziune şi fost deputat, Teo Trandafir are o fetiţă pe nume Maia, în vârstă de opt ani.

În prezent, Teo Trandafir joacă în noul sezon al serialului "Pariu cu viaţa" de la Pro TV, difuzat din 6 februarie, în fiecare luni, de la ora 20.30.

Din toamna anului 2010 până la începutul acestui an, Teo Trandafir a fost membru al Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor din partea PDL. Pe 3 februarie, Teo Trandafir anunţa, printr-o scrisoare deschisă, că a demisionat din funcţia de deputat, precizând că nu e un capriciu şi nici o formă de protest, ci o necesitate impusă de starea sa de sănătate, dat fiind că pentru ea politica a fost o sursă maximă de stres, iar acesta catalizator pentru boala sa.

În 11 ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost transportată, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Pe 24 februarie, ea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale.

Ea a revenit în ţară pe 20 aprilie 2011, după aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena. În toamna anului trecut, Teo Trandafir s-a întors la Clinica AKH din Viena, pentru a fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale, cauzată de apariţia unor complicaţii după operaţiile suferite în primăvară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici