"Terminator: Genisys" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme completează topul - VIDEO

Producţia "Terminator: Genisys", de Alan Taylor, cu Arnold Schwarzenegger în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 817.821 de lei şi 35.426 de spectatori în primul weekend pe marile ecrane din România.

438 afișări
Imaginea articolului "Terminator: Genisys" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme completează topul - VIDEO

"Terminator: Genisys" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend (Captură video)

În "Terminator: Genisys", distribuit în România de Ro Image 2000, personajul principal este John Connor, interpretat de Jason Clarke. Alături de el, pe marele ecran, în format 3D, pot fi văzuţi actorii Jai Courtney, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger şi J.K. Simmons.

John Connor îl trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în 1984 pentru a o proteja pe Sarah Connor (Emilia Clarke) şi să se asigure că omenirea va avea un viitor paşnic. Însă Reese se trezeşte într-o versiune nouă a trecutului care îi este necunoscută, unde are aliaţi surprinzători, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculoşi, dar şi o nouă misiune: să reseteze viitorul, informează cinemagia.ro.

Comedia "Ted 2", de Seth MacFarlane, cu Mark Wahlberg în rolul principal, s-a situat pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, înregistrând în a doua săptămână de difuzare încasări de 323.068 de lei şi 17.671 de spectatori. Ted, a cărui voce este asigurată de Seth MacFarlane, revine pe ecrane cu probleme de oameni mari. El vrea să devină tată, dar pentru asta trebuie să demonstreze că este o persoană. Producţia, distribuită în România de Ro Image 2000, îi are în distribuţie, printre alţii, pe Amanda Seyfried, Jessica Barth şi Morgan Freeman.

Animaţia "Întors pe dos/ Inside Out", de Pete Docter şi Ronaldo Del Carmen, distribuită de Forum Films România, a avut, în al treilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, 10.593 de spectatori şi 215.564 de lei, păstrându-şi locul al treilea în clasament. Filmul spune povestea vieţii lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, care este dată peste cap atunci când trebuie să îşi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor ei, complet depăşiţi de situaţia fetiţei.

Pentru a patra săptămână de la debut, filmul SF "Jurassic World" se menţine în top 5, cu încasări de 205.935 de lei şi 9.397 de spectatori. Pelicula lui Colin Trevorrow, cu Chris Pratt în rol principal, distribuită de Ro Image 2000, reia povestea parcului de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond, milioane de turişti venind pe Isla Nublar, pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om.

Comedia "Spioana/ Spy", de Paul Feig, a adunat în a cincea săptămână de la debutul în cinematografe 66.577 de lei şi 3.006 spectatori. Filmul, distribuit în România de Odeon Cineplex, îi are în distribuţie pe Raad Rawi, Melissa McCarthy, Jude Law şi Jessica Chaffin. Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, şi este eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenţiei. Când partenerul ei iese din reţea şi un alt agent de top este compromis, ea se oferă să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui traficant de arme şi să prevină o criză globală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici