Video Test de curaj pentru membrii PIN - salturi cu paraşuta

Mai mulţi membri ai Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) au participat, sâmbătă, la o acţiune denumită „Testarea curajului PIN”, în cadrul căreia cei care au dorit au făcut salturi cu paraşuta de la o înălţime de 4 000 de metri, pe aerodromul de la Strejnic, situat la câţiva kilometri de Ploieşti.

7 afișări

Printre cei care au urcat în avion şi au sărit, asistaţi de instructori de specialitate, se numără preşedintele PIN, Cozmin Guşă, vicepreşedintele Lavinia Şandru şi alţi 11 candidaţi PIN la alegerile europarlamentare.

Au fost şi membri de partid care nu s-au arătat încântaţi de idee, preferând să rămână la sol.

Înainte ca avionul din care au sărit să-şi ia zborul, preşedintele PIN a glumit cu colegii săi de partid cărora le-a arătat „pastile pentru curaj”, medicamente care desfundă nasul, pentru a putea respira bine şi un scutec, adus pentru unul dintre membrii PIN care declarase anterior că îi este frică să sară.

Primul care a sărit cu paraşuta, împreună cu un instructor de specialitate, a fost Cozmin Guşă, acesta fiind primul său salt. Guşă a ratat aterizarea şi a căzut la impactul cu solul, din cauză că nu a ţinut corect picioarele.

„N-am aterizat tocmai bine, dar a fost din vina mea. Mi-a zis instructorul să ţin cât mai sus picioarele ca să pot controla eu aterizarea” a afirmat liderul PIN.

El a mai spus că saltul cu paraşuta este mai dificil decât politica şi că nu recomandă prea multor lideri politici să facă aşa ceva. În opinia lui Guşă, preşedintele Traian Băsescu nu poate sări cu paraşuta pentru că are probleme cu coloana, Corneliu Vadim Tudor este „prea gras”, Gigi Becali – „prea fricos”, iar Theodor Stolojan „prea bătrân”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici