The Charlatans, la B'estfest (Video)

Trupa britanică The Charlatans va susţine un concert la Bucureşti, formaţia fiind cel mai recent nume confirmat la B'estfest 2009, alăturându-se celor de la The Ting Tings, în ziua de 4 iulie, informează organizatorii, Emagic.

10 afișări
Imaginea articolului The Charlatans, la B'estfest (Video)

The Charlatans vin la B'estfest

La festivalul B'estfest, care va avea loc anul acesta în perioada 1 - 5 iulie, la Romexpo, au fost confirmaţi până în prezent următorii artişti:

"Ziua Zero"- The Killers şi Patrice

2 iulie - Moby şi Motorhead

3 iulie - Orbital, Franz Ferdinand şi The Faint

4 iulie - The Charlatans şi The Ting Tings

Aftershock, pe 5 iulie - Manowar şi Holyhell.

Biletele şi abonamentele la festivalul B'estfest 2009 sunt disponibile atât online, pe www.myticket.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta.

Trupa brit-pop The Charlatans, formată din Rob Collins (clape), Jon Baker (chitară), Martin Blunt (chitară bas), Jon Brookes (baterie) şi Tim Burgess (voce), a pornit în forţă, la începutul anilor '90.

Cel mai recent album, "You Cross My Path", lansat în luna mai a anului trecut, reprezintă cel de-al zecelea material discografic din cariera formaţiei britanice şi este considerat de fani o "adevarată capodoperă".

Datorită reprezentaţiilor live memorabile la festivaluri internaţionale precum Glastonbury, Coachella, Benicassim, Oxegen, T in the Park, Reading & Leeds sau Isle of Wight, The Charlatans i-au impresionat pe Mich Jagger & Co., fiind aleşi ca formaţie de deschidere pentru concertul susţinut de Roling Stones în 2007, la Bucureşti.

În 2009, pe lângă spectacolele programate în cadrul noului turneu, The Charlatans se vor implica activ şi în alegerea trupelor care vor urca pe scena festivalului Isle of Wight.

Citeşte şi:

Patrice revine în România

Orbital, la B'estfest pe 3 iulie

Manowar, cap de afiş la B'estfest 2009

Iggy Pop nu mai vine în România

MobyThe Killers, Franz Ferdinand, Motörhead concertează la B'estfest

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici