The Heavy, pentru prima dată în România, la B'estfest Summer Camp - VIDEO

Trupa The Heavy va concerta pentru prima dată în România, la B'estfest Summer Camp, care se va desfăşura între 5 şi 7 iulie în Tunari.

89 afișări
Imaginea articolului The Heavy, pentru prima dată în România, la B'estfest Summer Camp - VIDEO

The Heavy, pentru prima dată în România, la B'estfest Summer Camp

Printre artiştii confirmaţi la B'estfest Summer Camp se numără şi Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker şi Friction, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Trupa The Heavy a fost înfiinţată în 2007 şi până în prezent are la activ trei albume lansate, piesele formaţiei reuşind să se claseze pe primele locuri în topuri şi să strângă milioane de vizualizari pe YouTube. "How You Like Me Now", "Short Change Hero", "What Makes a Good Man" sunt doar câteva dintre single-urile The Heavy pe care publicul român va avea ocazia să le asculte live în această vară la B’estfest Summer Camp.

Cei patru membri ai trupei, originari din Marea Britanie, au devenit cunoscuţi odată cu piesa "How You Like Me Know", melodie ce a făcut înconjurul lumii graţie numeroaselor campanii publicitare în care a fost folosită, printre care şi cea din celebra pauză a Super Bowl-ului din 2010.

Piesele The Heavy au fost adesea alese şi pentru a ilustra soundtrack-uri ale unor seriale americane precum "Entourage", "Californication", "Rookie Blue" şi "Community". Cu un stil aparte, greu de încadrat într-un curent muzical anume, The Heavy a atras atenţia publicului şi a criticilor de specialitate încă de la primele single-uri lansate în 2007, intrând în istorie ca prima trupă căreia celebrul realizator TV american, David Letterman, i-a cerut un bis în cadrul emisiunii sale "Late Show with David Letterman".

Abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival B'estfest Summer Camp costă 150 de lei, biletele pentru o singură zi, 70 de lei, şi voucherele de camping, 20 de lei. Acestea sunt disponibile în pre-sale atât online pe www.MyTicket.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi librăria Mihai Eminescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici