The ONE de septembrie prezintă tendinţele de fashion şi beauty ale sezonului toamnă-iarnă 2013/2014

Noul număr The ONE prezintă în detaliu tendinţele de fashion şi beauty ale sezonului toamnă-iarnă 2013/2014. Dacă în modă coordonatele stilistice oscilează între eleganţă edgy, senzualitate agresivă sau tradiţionalism capricios, pe partea de machiaj şi coafură propunerile merg spre priviri intense, sprâncene puternic conturate sau clasic atemporal.

459 afișări
Imaginea articolului The ONE de septembrie prezintă tendinţele de fashion şi beauty ale sezonului toamnă-iarnă 2013/2014

The ONE de septembrie prezintă tendinţele de fashion şi beauty ale sezonului toamnă-iarnă 2013/2014

În plus, ne vom lăsa pradă stilului grunge şi revenirii lui spectaculoase, garantând apariţii urbane de impact.

Coperta revistei o aduce în prim-plan pe Viviana Poukara, protagonista unui pictorial dominat de elemente punk şi piese vestimentare hip, semnate de designeri români.

În paginile de shopping, am inclus cele mai inspirate achiziţii vestimentare ale toamnei, de la piese rafinate, de-un alb strălucitor, la creaţii în stil decorativ sau inspirate din anii '50.

În pictorialul Rebel romance, veţi regăsi un joc neconvenţional bazat pe texturi opulente, detalii ultra-feminine şi siluetele dramatice ale sezonului.

Alexandrina Hristov este artista despre care am scris pe larg în acest număr The ONE. În portretul Alexandrina şi vraja din nopţile albe, veţi descoperi cum se raportează artista la muzică, dragoste, Chişinău, pictură, public şi alte lucruri care contează în viaţa ei. Fotografiile sunt semnate de Oltin Dogaru, împreună cu care Alexandrina a realizat atât coperta următorului album, cât şi videoclipul piesei Oraşul Umbre.

Şi pentru că Festivalul „George Enescu” este evenimentul cultural al lunii septembrie la Bucureşti, citiţi articolul Magie, Dracula şi John Malkovich, din care puteţi afla ce au pregătit organizatorii pentru ediţia 2013.

Tot în noul The ONE, veţi regăsi poveştile inedite ale unor designeri de obiect autohtoni, care readuc tradiţiile în actualitate, într-o manieră cool.

Articolul Urban gourmet este despre acele spaţii din oraş destinate după-amiezelor şi serilor în care vrem să încercăm experienţe culinare cât mai interesante.

Iar pentru The ONE loves..., echipa The ONE a testat cele mai noi produse şi tratamente de hairstyle, de la vopselele de păr ale momentului, la fiole revoluţionare care grăbeşte creşterea părului.

La capitolul sănătate, vorbim despre când e prea târziu pentru experienţa maternităţii, conform noilor teorii.

Destinaţiile de travel ale acestei luni includ călătorii infuzate de spiritualitate, istorie şi întâlniri de neuitat.

Şi tot în ediţia de septembrie, Andreea Esca scrie despre amintiri din copilărie şi obsesii de la maturitate (Timpul şi sângele), Dragoş Bucurenci – despre cum a ajuns sensul vieţii un fel de polivitamină (În căutarea fericirii), iar Vicki Nicola ne atrage atenţia asupra colecţiilor de toamnă aduse în plină vară (Sezonul noului sezon).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici