The Rasmus, Udo, Kusturica şi Doro ţin capul de afiş pentru Custom Festival, în iulie, la Reşiţa

The Rasmus, Udo şi Doro ţin capul de afiş la Custom Festival, la Reşiţa, pe 5 şi 6 iulie, iar la eveniment mai participă Massive Wagons, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Alex Calancea şi Alternosfera, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

147 afișări
Imaginea articolului The Rasmus, Udo, Kusturica şi Doro ţin capul de afiş pentru Custom Festival, în iulie, la Reşiţa

The Rasmus, Udo, Kusturica şi Doro ţin capul de afiş pentru Custom Festival, în iulie, la Reşiţa

Organizatorii manifestării promit trei zile de muzică rock, pe un platou care oferă o vedere panoramică a Reşiţei.

"Pe dealurile Reşiţei vor răsuna hituri pe care le fredonaţi în timp ce conduceţi maşina: «In the Shadows» şi «First day of my life» ale trupei The Rasmus sau «Flori de Mai» de la Alternosfera, vom avea spectacol total oferit de Emir Kusturica sau Alex Calancea şi vom gusta rock adevărat cu legende cum sunt Udo şi Doro sau Massive Wagons, aceştia fiind doar câţiva dintre artiştii care şi-au notat deja în calendar concertele din Poiana Golului", se arată în comunicat.

Biletele au un preţ special până pe 15 martie, respectiv un abonament pentru trei zile poate fi achiziţionat la preţul de 150 de lei, redus de la 250 de lei.

Custom Reşiţa, festivalul organizat de Primăria Municipiului Reşiţa în parteneriat cu GNB Agency, este la cea de-a doua ediţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici