The Speakers va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Morcheeba îl va susţine la Bucureşti

Formaţia românească The Speakers va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Morcheeba îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 11 decembrie.

362 afișări
Imaginea articolului The Speakers va cânta în deschiderea concertului pe care trupa Morcheeba îl va susţine la Bucureşti

Sky Edwards, Morcheeba (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Concertul este inclus în turneul european de promovare a celui mai recent album al trupei Morcheeba, intitulat "Head Up High", informează organizatorii, Events.

The Speakers este un proiect proaspăt, cu vibe-uri puternice de retro-rock venite direct din inima Londrei. Primul single al formaţiei se numeşte "6 'o clock" şi este compus de băieţii de la Bass Production (Sebastian Crayn şi Andre Rizo) în colaborare cu Tom Wilson, extras de pe albumul de debut intitulat "Brake the borders". Trupa The Speakers a luat naştere la începutul lui 2011 şi îi are în componenţă pe Vicenţiu (voce), Sorin (sintetizator), Andreea (bas), Angus şi Zeca (chitară) şi Andrei (tobe). Primul disc The Speakers conţine 8 piese, aflate la graniţa dintre indie şi rock alternativ, cu influenţe electronice retro din anii '70 - '80. În prezent, trupa se află în plină campanie de promovare a celui de-al doilea single de pe album, piesa "Lullaby", care se bucură de un videoclip retro, dinamic.

Pe 11 decembrie, accesul în Arenele Romane va fi permis începând cu ora 19.00, iar formaţia The Speakers îşi va începe show-ul la ora 20.30. Cortul de la Arenele Române este încălzit.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 220 lei (Golden Ring) şi 120 lei (Regular). În ziua spectacolului, biletele vor costa 250 lei (Golden Ring) şi 150 lei (Regular). Biletele se pot cumpăra online, de pe www.eventim.ro, şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Albumul trupei Morcheeba a fost lansat oficial pe 14 octombrie, dată care a marcat şi lansarea primului extras pe single, "Gimme Your Love".

"Head Up High", al optulea album de studio al trupei Morcheeba, a fost lansat prin Pias Records şi a fost compus de către toţi cei trei membri ai trupei, Paul Godrey (care l-a şi produs), Ross Godfrey şi Skye Edwards. Discul reflectă o serie de schimbări semnificative din viaţa trioului, celebrând în acelaşi timp succesul unei cariere care se întinde de-a lungul a 18 ani. Atât au trecut de la lansarea albumului lor de debut, " Who Can You Trust", un simbol al stilului trip-hop care i-a propulsat către recunoaşterea mondială, cu milioane de exemplare vândute în lumea întreagă.

Pentru noul album, Morcheeba a colaborat cu invitaţi excepţionali: legenda hip-hop Chali 2na (Jurassic 5), mogulul rap Nature Boy Jim Kelly, James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks şi Ana Tijoux. Diversitatea vocilor de pe album, un merit incontestabil al grupului Morcheeba, subliniază influenţa pe care o trupa o exercită asupra asupra unor artişti din diverse generaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici