The Sun: Ashley Cole şi-a înşelat soţia

Internaţionalul englez al echipei Chelsea, Ashley Cole, şi-a înşelat soţia cu o tânără în vârstă de 22 de ani, în data de 8 decembrie 2007, după ce s-a distrat cu câţiva prieteni.

5 afișări
Imaginea articolului The Sun: Ashley Cole şi-a înşelat soţia

The Sun: Ashley Cole şi-a înşelat soţia

Potrivit cotidianului The Sun, tânăra respectivă, Aimee Walton, a povestit despre aventura ei cu fotbalistul, însă a recunoscut că "a fost o mare greşeală". "Îmi pare foarte rău pentru Cheryl (n.r. - soţia lui Cole)", a spus Walton.

"Este sălbatic în pat. Ştia exact ce face şi era bun. Însă a fost o mare greşeală şi o regret. Băusem prea mult şi am făcut ce a vrut el. Acum mă simt foarte vinovată", a precizat tânăra.

Aimee Walton a menţionat că a avut relaţii sexuale cu fotbalistul într-un apartament ce aparţine unuia dintre prietenii lui Cole, în complexul Princess Park Manor din Friem Barnet. În acelaşi complex a locuit Ashley Cole împreună cu actuala lui soţie, Cheryl, înainte de a se căsători.

Cole a întâlnit-o pe Walton în clubul CC din Londra, unde se afla împreună cu câţiva prieteni după meciul dintre Chelsea şi Sunderland, scor 2-0. Tânăra a fost invitată de un prieten al jucătorului să se alăture lui Cole. "Ashley era deja beat şi nu-şi putea lua ochii de la mine, dar nu a venit să-mi vorbească. Spre sfârşitul serii, unul dintre prietenii lui Ashley a venit la mine şi mi-a spus: «Ashley vrea ca tu să mergi acasă cu el». Mă gândeam că voi pleca acasă cu un bărbat căsătorit şi că soţia sa este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din ţară. L-am întrebat dacă nu va avea probleme cu Cheryl, dar el a dat un răspuns absurd: «Ea ştie ce fac»", a spus tânăra, care a povestit apoi detalii legate de noaptea petrecută cu Ashley Cole.

Ashley Cole este căsătorit cu Cheryl, componentă a trupei Girls Aloud. Cei doi s-au căsătorit la 15 iulie 2006, iar acum locuiesc în Oxshott, Surrey.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici