The Vaccines cântă la Summer Well 2012, pe 12 august - VIDEO

Trupa britanică indie rock The Vaccines a anunţat pe site-ul său că va susţine un concert la Bucureşti, pe 12 august, în cadrul festivalului Summer Well, eveniment ce a debutat anul trecut pe Domeniul Ştirbey, din apropierea Capitalei.

499 afișări
Imaginea articolului The Vaccines cântă la Summer Well 2012, pe 12 august - VIDEO

The Vaccines cântă la Summer Well 2012, pe 12 august - VIDEO

Contactaţi, miercuri, de MEDIAFAX, organizatorii festivalului nu au dat deocamdată nicio informaţie privind ediţia din acest an a Summer Well.

Aceasta va avea loc probabil în weekend-ul 11 - 12 august.

Anul trecut, festivalul Summer Well a debutat în weekend-ul 13 - 14 august, în afara Bucureştiului, pe Domeniul Ştirbey de la Buftea.

În cele două seri, s-au succedat pe scena festivalului Noisettes, Plan B, Mystery Jets, Graffiti6, Chew Lips, Interpol, The Raveonettes, The Wombats, Chapel Club şi Alex Clare.

The Vaccines sunt o trupă britanică de indie rock formată în 2011, când a lansat şi albumul de debut "What Did You Expect from the Vaccines?", clasat pe locul 4 în UK Album Chart.

Au fost comparaţi cu The Strokes şi Ramones, însă ei se prezintă ca fiind inspiraţi de trupele rock 'n' roll din anii '50, cele de garage rock şi cele de fete din anii '60, punk-ul anilor '70, hardcore-ul american din '80, C86 şi muzica pop bună.

Au fost în turnee cu formaţii ca The Walkmen, Arcade Fire şi Arctic Monkeys.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici