The Vaccines şi The Courteeners vin la Summer Well 2013 - VIDEO

The Vaccines şi The Courteeners se numără printre trupele care vor concerta la festivalul Summer Well, ce se desfăşoară pe 10 şi 11 august, pe domeniul Ştirbey.

156 afișări
Imaginea articolului The Vaccines şi The Courteeners vin la Summer Well 2013 - VIDEO

The Vaccines

Acestora li se alătură The 1975, AlunaGeorge, Eugene McGuinness, Everything Everything, Spector şi The Family Rain, informează site-ul oficial al evenimentului.

Al doilea album al trupei The Vaccines, "Come of Age" (lansat anul trecut), a intrat direct pe locul 1 în topurile din Marea Britanie. Anul 2013 a adus trupei o nominalizare la Brit Awards, pentru Best Live Act, iar la NME Awards a fost nominalizată la două categorii - Best British Band şi Best Album. Pe 6 iulie, membrii The Vaccines vor cânta în deschiderea celor de la The Rolling Stones în Hyde Park, Londra, iar pe 11 august se întorc în România pentru Summer Well.

The Courteeners este indiscutabil formaţia preferată a oraşului Manchester. Săli pline şi bilete vândute în câteva minute pentru toate concertele susţinute, iar, mai nou, cântecul lor, "Not Nineteen Forever", este imnul Manchester United. Dar, dincolo de succesul pe care îl au acasă, Liam Fray & co au început să cucerească lumea, mai ales după apariţia noului lor album, "Anna", în februarie 2013. Odată cu lansarea piesei "Lose Control" -primul single extras de pe album, care a ajuns direct pe primul loc în topul britanic - şi mai nou a melodiei "Van Der Graaff", The Courteeners este pe cale să devină unul dintre cele mai importante exporturi muzicale ale Marii Britanii.

"Arc", noul album al Everything Everything, este unul dintre favoritele pentru câştigarea Mercury Prize 2013. Albumul i-a transformat pe cei patru britanici în vedete, iar piesa lor "Kemosabe" este unul dintre hiturile acestui an. Everything Everything va cânta în această vară la Glastonbury, T in the Park, Benicassim şi Isle of Wight, iar la Summer Well vine pe 11 august.

The 1975 este cu siguranţă trupa momentului, cu hituri precum "Chocolate" şi "The City". Muzicienii vor cânta în deschiderea celor de la The Rolling Stones la Londra, în iulie, iar turneul lor va include în vară toate festivalurile importante. Noul album al trupei va apărea după participarea la Summer Well.

Spector este trupa perfectă pentru Summer Well. Muzica ei este o combinaţie între Roxy Music şi The Strokes, The Killers şi Kanye West. Primul ei album, "Enjoy It While It Lasts", a fost lansat în august anul trecut. Piesele "Chevy Thunder", "Never Fade Away" şi "Grey Shirt and Tie" se vor auzi pe domeniul Ştirbey pe 11 august.

AlunaGeorge este "Pop's brightest hope", după cum apreciază jurnaliştii de la The Guardian. Trupa a câştigat BBC Sound of 2013, primul ei turneu european s-a încheiat pe 12 mai, toate concertele fiind sold-out. Albumul "Body Music" va apărea cu o lună înainte de Summer Well.

The Family Rain a terminat înregistrările pentru primul ei album cu producătorul Jim Abbiss, cu care Arctic Monkeys a lucrat la primul ei disc, IAMX, la albumul recent lansat "Unified Field", iar Adele, la "19" şi "21". Primul ei cântec, "Trust me… I'm a genius", este deja cunoscut, un nou single, "Pushing It", a apărut recent, iar discul va fi lansat anul acesta de Mercury Records.

Unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din noua generaţie de muzicieni britanici, Eugene McGuinness este cunoscut datorită hitului "Sugarplum". Dar, mai nou, piese precum "Lion" şi "Harlequinade" se fac auzite din ce în ce mai des în playlist-urile radiourilor din întreaga lume. Cel mai recent album al său, "The Invitation to the Voyage", a primit o mulţime de recenzii pozitive şi l-a propulsat în centrul atenţiei iubitorilor de muzică din întreaga lume. Eugene McGuinness va cânta la Summer Well pe 10 august.

Abonamentele valabile pentru ambele zile de festival pot fi achiziţionate din reţeaua Orange Shop şi online, de pe www.easytickets.ro. Preţul unui abonament este de 129 de lei până pe 15 iunie, 149 de lei în perioada 16 iunie - 9 august şi 169 de lei în zilele de festival (pe 10 şi 11 august, abonamentele vor putea fi cumpărate numai de la intrarea în spaţiul festivalului).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici