Tiger Woods a părăsit clinica specializată în dependenţa de sex

Jucătorul de golf Tiger Woods a părăsit, sâmbătă, clinica specializată în dependenţa de sex, din oraşul american Hattiesburg (Mississippi), unde fusese internat în luna ianuarie, informează cotidianul Daily Mail, care citează site-ul radaronline.com.

32 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods a părăsit clinica specializată în dependenţa de sex

Tiger Woods a părăsit clinica specializată în dependenţa de sex (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, jucătorul a plecat împreună cu soţia sa de la clinica "Gentle Path" din Hattiesburg, cei doi călătorind împreună spre Florida, după ce şi-au luat toate măsurile de siguranţă pentru a nu fi deranjaţi.

Daily Mail notează că şi soţia lui Tiger Woods, Elin Nordegren, a participat la şedinţe de consiliere împreună cu soţul său în cadrul clinicii din Mississippi.

De asemenea, publicaţia britanică The Sun menţionează că jucătorul de golf, care este acuzat că ar fi avut 12 amante, ar fi recunoscut că a avut trei relaţii extraconjugale, cu Rachel Uchitel (34 de ani), cu Jaimee Grubbs (26 de ani) şi cu o altă femeie.

O sursă din anturajul sportivului american a declarat pentru The Sun: "El dorea să facă totul credibil, dar ştia că întreg adevărul ar fi făcut imposibilă o reconciliere. Ea ştie că el minte, dar nu ştie dacă poate afla mai multe".

După un scandal mediatic în care numele celui mai bine plătit sportiv din lume a fost asociat cu numeroase presupuse amante, Tiger Woods a recunoscut, în decembrie, că i-a fost infidel soţiei şi că a decis să-şi întrerupă cariera pe o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei.

Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2007 şi Charlie Axel, de zece luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici