Tiger Woods are o relaţie cu fiica vitregă a preşedintelui de la Glasgow Rangers

Tiger Woods, fost număr 1 mondial în gof, se întâlneşte cu o blondă de 22 de ani, Alyse Lahti Johnston, fiica vitregă a preşedintelui clubului scoţian de fotbal Glasgow Rangers.

17 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods are o relaţie cu fiica vitregă a preşedintelui de la Glasgow Rangers

Tiger Woods are o relaţie cu fiica vitregă a preşedintelui de la Glasgow Rangers (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane şi britanice, Woods, în vârstă de 35 de ani, ar fi fost văzut pe iahtul său, săptămâna trecută, cu Alyse Lahti, la Palm Beach, în Florida. Cei doi, care se cunosc de mult timp, au schimbat mesaje pe blogul TerezOwens.com înainte de a ieşi împreună.

Pentru Alastair Johnston, preşedintele clubului Glasgow Rangers şi un oficial al agenţiei IMG care se ocupă de afacerile lui Woods, jucătorul de golf şi fiica lui vitregă se văd des, dar nu sunt împreună.

"Tiger Woods a fost vecinul meu timp de 15 ani şi Alyse îl cunoaşte din fragedă pruncie. Ei fac parte din acelaşi grup de prieteni, fac împreună sport, mănâncă împreună. Petrec timp împreună, dar nu sunt un cuplu", a declarat Alastair Johnston, pentru Scottish Daily Record.

Woods, câştigător a 14 turnee de Grand Slam, a divorţat de soţia sa Elin Nordegren, în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici