Tim Burton are o relaţie cu o asistentă de producţie

Regizorul american Tim Burton, care a anunţat în această săptămână că s-a despărţit de partenera lui de viaţă din ultimii 13 ani, actriţa Helena Bonham Carter, are o relaţie cu o asistentă de producţie, care a început în urmă cu mai multă vreme, informează contactmusic.com.

210 afișări
Imaginea articolului Tim Burton are o relaţie cu o asistentă de producţie

Tim Burton (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, cineastul, în vârstă de 56 de ani, ar avea o relaţie cu Berenice Percival, în vârstă de 39 de ani, care a lucrat ca asistentă de producţie a regizorului american în ultimii trei ani, scrie tabloidul The Mail on Sunday.

Berenice Percival - despre care presa britanică afirmă că ar fi femeia misterioasă fotografiată în timp ce îl săruta pe Tim Burton anul trecut în faţa unui cinematograf din Londra - ar fi jucat astfel un rol major în despărţirea cineastului de Helena Bonham Carter.

Prietenii actriţei britanice sunt de părere că regizorul american "trece printr-o criză clasică a vârstei mijlocii", iar Helena ar fi complet "devastată" întrucât eforturile ei de salvare a relaţiei sale cu Burton au eşuat.

O sursă din anturajul actriţei - care are doi copii cu Tim Burton - a spus: "Tim trece printr-o criză clasică a vârstei mijlocii. Toţi prietenii Helenei cred că el a devenit un fel de clişeu îngrozitor. Helena i-a oferit mult timp pentru ca el să-şi facă ordine în viaţă".

Un alt prieten al actriţei a spus că aceasta este "cu adevărat supărată" în urma despărţirii ei de Tim Burton.

"Helena a fost foarte supărată la petrecerea organizată în această lună de Samantha Cameron. Ceilalţi invitaţi au remarcat că ea nu se simţea deloc bine. E cu adevărat supărată. Despărţirea lor este recentă, iar ei le-au spus copiilor acest lucru abia în urmă cu două săptămâni", a adăugat aceeaşi sursă.

Cei doi artişti au împreună doi copii - Billy Raymond, născut în 2003, şi Nell, născută în 2007.

Tim Burton, în vârstă de 56 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi regizori americani ai generaţiei sale. A devenit cunoscut publicului larg la sfârşitul anilor 1980, cu filmul "Viaţă de stafie/ Beetlejuice" şi, apoi, cu două pelicule din seria "Batman" - "Batman" (1989) şi "Batman se întoarce/ Batman Returns" (1992). Este renumit pentru universul său cinematografic care combină într-un mod original goticul şi fantasticul, în filme devenite culte, precum "Edward Mâini-de-foarfece/ Edward Scissorhands" (1990), "Atacul marţienilor!/ Mars Attacks!" (1996) şi "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow" (1999).

Regizorul american, celebru şi pentru coafura sa întotdeauna dezordonată şi ochelarii cu lentile albastre, şi partenera sa de viaţă în vârstă de 48 de ani, care a fost actriţa lui fetiş, s-au cunoscut în timpul filmărilor de la lungmetrajul SF "Planeta maimuţelor/ Planet of the Apes", lansat pe marile ecrane în 2001.

De atunci, actriţa britanică a apărut în toate filmele regizate de Tim Burton, inclusiv în "Peştele cel mare/ Big Fish" (2003), "Charlie si Fabrica de Ciocolata/ Charlie and the Chocolate Factory" (2005), "Sweeney Todd: Bărbierul diabolic din Fleet Street/ Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street" (2007) şi "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland" (2010), cel din urmă reprezentând de altfel lungmetrajul său cu cel mai mare succes de box office. Actriţa britanică nu apare însă pe afişul peliculei "Big Eyes. Ferestrele Sufletului", cel mai recent film semnat de Tim Burton, care va fi lansat joi în Statele Unite ale Americii.

Cuplul era cunoscut şi pentru modul său de viaţă boem şi mai ales pentru faptul că cei doi artişti locuiau fiecare în casa lui, vecine, dar separate, la Londra.

Tim Burton, un foarte bun prieten al starului hollywoodian Johnny Depp, care este actorul său preferat încă de la începuturile carierei sale de regizor, a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi modelul Lisa Marie, care a jucat în mai multe dintre filmele sale, remarcându-se în "Ed Wood" şi "Mars Attacks!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici