Tirana: Pană de curent provocată de o pisică şi un şoarece

O pisică ce alerga un şoarece în principala staţie de curent din Tirana a provocat o pană de curent de 72 de ore în mai multe părţi ale Capitalei.

58 afișări
Imaginea articolului Tirana: Pană de curent provocată de o pisică şi un şoarece

Tirana: Pană de curent provocată de o pisică şi un şoarece

"O pisică şi un şoarece au intrat în mai multe cabluri de înaltă tensiune. Am făcut fotografii pentru că n-am mai văzut aşa ceva", a spus un purtător de cuvânt al companiei, arătând imaginile cu animalele electrocutate.

Albanezii se plâng des de întreruperea curentului electric în ţară, fenomen care se petrece de zeci de ani. Astfel de incidente sunt puse pe seama secetei şi a reţelei de electricitate foarte veche, de pe vremea comunismului.

Majoritatea locuinţelor şi magazinelor din Tirana se bazează pe generatoare cu petrol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici