Tobey Maguire, imaginea colecţiei masculine de toamnă lansată de brandul Prada

Tobey Maguire, fostul star al francizei "Omul Păianjen/ Spiderman", a devenit imaginea oficială a colecţiei de toamnă lansată de brandul Prada.

270 afișări
Imaginea articolului Tobey Maguire, imaginea colecţiei masculine de toamnă lansată de brandul Prada

Tobey Maguire, imaginea colecţiei masculine de toamnă lansată de Prada (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În campania de promovare a noii colecţii, actorul apare purtând mai multe costume, într-o serie de fotografii realizate de David Sims. Totodată, Maguire a declarat că este foarte fericit că a participat la acest proiect, deoarece o admiră foarte mult pe Miuccia Prada, informează contactmusic.com.

"O mare susţinătoare a artelor, Miuccia Prada a inspirat o cultură a creativităţii care se reflectă în toate aspectele companiei sale - de la colecţii şi campanii la fiecare detaliu de design din magazinele ei. Am o mare admiraţie pentru simţul ei artistic şi sunt încântat să particip la campania de toamnă a brandului Prada", a declarat Tobey Maguire.

O purtătoare de cuvânt a mărcii italiene a declarat că fotografiile care promovează această colecţie reprezintă "o plecăciune făcută în faţa discreţiei adoptate de fostele legende ale stilului de la Hollywood".

În ultimele luni, multe celebrităţi au acceptat să devină imaginile campaniilor lansate de marile case de modă. Astfel, Helena Bonham Carter este noua imagine a brandului Marc Jacobs, iar Angelina Jolie este noua imagine a mărcii Louis Vuitton.

Tobias Vincent "Tobey" Maguire este un actor american născut pe 27 iunie 1975. El şi-a început cariera în cinematografie în anii 1990 şi a devenit cunoscut pentru rolul Peter Parker/Omul păianjen din franciza "Omul-păianjen".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici