Tom Cruise a cerut managerului unui hotel să îi dea afară pe ceilalţi turişti, pentru a mânca singur

Actorul american Tom Cruise a cerut managerului unui hotel din Muntenegru să îi dea afară pe ceilalţi turişti, pentru a putea să mănânce singur în restaurantul stabilimentului.

2070 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise a cerut managerului unui hotel să îi dea afară pe ceilalţi turişti, pentru a mânca singur

Tom Cruise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american dorea să beneficieze de o intimitatate totală în restaurantul hotelului Forza Mare din localitatea muntenegreană Dobrun, informează  femalefirst.co.uk.

Managerul hotelului a fost şocat şi a refuzat cererea formulată de starul american.

"Cine se crede domnul Cruise? Hotelul era plin. Ar fi fost nedrept faţă de ceilalţi oaspeţi", a declarat o sursă, citată de tabloidul britanic The Sun.

Tom Cruise, în vârstă de 50 de ani, a cerut apoi conducerii hotelului să livreze pe iahtul lui de lux, Lady S, mai multe de feluri de mâncare - în principal fructe de mare - pentru ca el să poată lua cina în linişte.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici