Tom Cruise i-a interzis Victoriei Beckham să-i mai vorbească soţiei sale despre diete

Tom Cruise i-a interzis Victoriei Beckham să-i mai dea sfaturi referitoare la dietă lui Katie Holmes, îngrijorat de influenţa fostei membre a trupei Spice Girls asupra soţiei sale.

57 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise i-a interzis Victoriei Beckham să-i mai vorbească soţiei sale despre diete

Tom Cruise i-a interzis Victoriei Beckham să-i mai vorbească soţiei sale despre diete

"Tom i-a spus Victoriei că este îngrijorat de dieta soţiei sale, mai ales acum, când încearcă să aibă un al doilea copil. Tom a fost politicos, dar foarte ferm. I-a spus Victoriei că înţelege că a dorit să o ajute pe Katie să scape de kilogramele în plus acumulate în perioada sarcinii, dar că nu vrea să îi mai furnizeze soţiei sale sfaturi în privinţa dietei", a declarat o sursă apropiată familiei Cruise, informează site-ul Female First.

Potrivit apropiaţilor soţilor Cruise, Victoria, recunoscută pentru silueta ei foarte subţire, se abţine să mai discute cu Katie despre diete.

"Victoria nu a mai vorbit despre mâncare sau diete în apropierea lui Katie după conversaţia cu Tom, iar când au ieşit la masă împreună a încercat să nu mai comenteze despre ce mănâncă ceilalţi şi a comandat mai multă mâncare pentru ea, chiar dacă nu s-a atins de ea", a declarat aceeaşi sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici