Tom Cruise şi Cameron Diaz, alergaţi de tauri - GALERIE FOTO

Actorii americani Tom Cruise şi Cameron Diaz reprezintă marea atracţie din aceste zile a oraşului Cadix din sudul Spaniei, unde au participat la filmarea unei curse de tauri pentru "Knight and day", cel mai recent film semnat de regizorul James Mangold.

194 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise şi Cameron Diaz, alergaţi de tauri - GALERIE FOTO

Tom Cruise şi Cameron Diaz, alergaţi de tauri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-una din scenele acestui film, Tom Cruise, la ghidonul unei motociclete şi având-o ca pasageră pe Cameron Diaz, a coborât în mare viteză, alergat de tauri, o stradă lungă din oraşul andaluz, transformată cu această ocazie într-o replică a străzilor din Pamplona, localitatea din nordul Spaniei unde au loc popularele curse anuale cu tauri.

Figuranţii erau îmbrăcaţi în alb, cu fulare şi centuri roşii, la fel ca participanţii la cursele de la Pamplona, faimoase în toată lumea, derulate la primele ore ale dimineţii în capitala Navarei şi care atrag în fiecare an numeroşi turişti străini.

Cele mai riscante secvenţe ale acestor scene au fost filmate folosind dublurile celor două staruri americane.

Actorii au filmat sâmbătă, în loc de luni, din cauza prognozei meteorologice nefavorabilă care se anunţă pentru săptămâna viitoare.

Filmul "Knight and day", o peliculă care amestecă scenele comice cu cele de acţiune, va fi lansat în Statele Unite în 2010.

Înainte de sosirea actorilor Tom Cruise şi Cameron Diaz în Spania, filmările au trebuit să fie întrerupte timp de câteva zile, din cauza unui incident în timpul căruia taurii au rănit uşor doi voluntari în timpul filmării unei alte scene.

Tom Cruise, starul francizei "Misiune: Imposibilă", a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper" şi "The Monster of Florence".

Cameron Diaz s-a născut în 1972 în oraşul californian San Diego şi a început să lucreze ca model la vârsta de 16 ani. Rolurile care i-au adus celebritatea au fost cele din filmele "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi din franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi văzută, recent, pe afişele filmelor "Viaţă pentru sora mea" şi "Cutia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici