Tom Cruise vrea un bunker pentru a se proteja de extratereştri

Starul hollywoodian Tom Cruise plănuieşte să-şi construiască un bunker în valoare de 10 milioane de dolari pe proprietatea sa din Colorado pentru a se proteja de un eventual atac al extratereştrilor, informează thisislondon.co.uk.

7 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise vrea un bunker pentru a se proteja de extratereştri

Tom Cruise vrea să-şi construiască un bunker pentru a se proteja extratereştri

Starul din "Misiune: Imposibilă", un fervent susţinător al cultului scientologic, se teme de un eventual atac asupra Pământului.

Potrivit revistei americane Star, o sursă apropiată actorului a declarat: "Tom plănuieşte să construiască un bunker în valoare de 10 milioane de dolari pe proprietatea sa din Telluride".

"Va fi un adăpost dotat cu cele mai recente descoperiri tehnice", a adăugat sursa.

Bunker-ul va putea adăposti zece persoane, printre care se vor număra soţia actorului, Katie Holmes, fiica cuplului, Suri, în vârstă de 17 luni, şi cei doi copii adoptaţi de star împreună cu Nicole Kidman, Isabella, în vârstă de 14 ani, şi Connor, în vârstă de 12 ani.

Un purtător de cuvânt din partea actorului a negat acest lucru.

În prezent, Tom Cruise lucrează la filmul "Valkyria", în care interpretează rolul colonelului Claus Graf Schenk von Stauffenberg care a încercat să-l asasineze pe Adolf Hitler în iulie 1944.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici