Tom Daley, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice, a anunţat că are o relaţie cu un bărbat - VIDEO

Britanicul Tom Daley, în vârstă de 19 ani, medaliat cu bronz la sărituri în apă, la Jocurile Olimpice de la Londra, a declarat că încă îi plac femeile, dar în prezent are o relaţie cu un bărbat şi este foarte fericit, informează bbc.co.uk.

717 afișări
Imaginea articolului Tom Daley, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice, a anunţat că are o relaţie cu un bărbat - VIDEO

Tom Daley (Imagine: captura video youtube)

"În primăvara acestui an viaţa mea s-a schimbat radical, după ce am întâlnit pe cineva. Acea persoană mă face foarte fericit, mă face să mă simt în siguranţă şi totul este minunat. Acea persoană este un bărbat", a spus Daley într-o înregistrare video postată pe YouTube.

Tom Daley, prezentator al unui show televizat în Anglia, desemnat recent cel mai sexy bărbat din lume de către o revistă, a precizat că deşi se gândea că ar putea ajunge într-o astfel de situaţie, totuşi a fost puţin surprins. "Toată lumea mea s-a schimbat acolo şi atunci. Bineînţeles, încă îmi plac fetele, dar acum am o relaţie cu un bărbat şi sunt foarte fericit", a adăugat sportivul, citat de bbc.co.uk.

Daley a mai spus că familia sa l-a susţinut totdeauna în dorinţele sale. "Tatăl meu, care a murit în 2011, îmi spunea mereu: «Atât timp cât eşti fericit, sunt şi eu fericit». Şi mama m-a susţinut mereu. Toţi prietenii mei şi toată familia mă susţin. Sper că şi voi veţi face la fel. Încă vreau să câştig o medalie de aur la Rio, în 2016, pentru Marea Britanie. Sunt foarte motivat", a declarat Tom Daley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici