Tom Jones a cerşit pe străzile Londrei (Galerie Foto)

Cântăreţul britanic Tom Jones i-a şocat, miercuri, pe trecătorii londonezi, care au putut să-l vadă cerşind în timp ce cânta pe un trotuar, situat de-a lungul Tamisei.

398 afișări
Imaginea articolului Tom Jones a cerşit pe străzile Londrei (Galerie Foto)

Tom Jones a cerşit pe străzile Londrei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Celebrul cântăreţ galez a oferit un spectacol inedit în faţa sălii de concerte Royal Festival Hall din Londra, pentru a strânge fonduri în beneficiul unei asociaţii de luptă împotriva cancerului.

Interpretul şi-a entuziasmat publicul, oamenii grăbindu-se să îl fotografieze cu telefoanele mobile. Multe dintre femeile din public au interpretat alături de star celebra piesă "It's Not Unusual", în timpul căreia Jones a cântat la o chitară acustică.

La sfârşitul acestui mini-concert, Jones i-a informat pe cei prezenţi că s-au strâns 600 de euro, le-a mulţumit şi a plecat însoţit de gărzile de corp.

Jones a susţinut acest spectacol în cadrul unui program de televiziune al postului BBC, intitulat "Culture Show", care include o probă în care artiştii invitaţi la emisiune trebuie să cerşească pe străzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici