Tom Jones revine cu un nou album (Video)

Veteranul cântăreţ galez Tom Jones revine cu un nou album de studio, primul din ultimii 15 ani, intitulat "24 Hours", care va fi lansat în luna octombrie în SUA şi în noiembrie în Marea Britanie, informează BBC News Online.

68 afișări
Imaginea articolului Tom Jones revine cu un nou album (Video)

Tom Jones revine cu un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Tom, în vârstă de 68 de ani, a declarat că albumul va beneficia de un "sound retro", comparându-l cu materialele muzicale ale lui Amy Winehouse.

El a declarat că mare parte din album va cuprinde piese noi, inclusiv un cântec scris împreună cu Bono de la U2.

Albumul este produs de duoul Future Cat, cei care au lucrat şi cu Lily Allen şi Kate Nash.

De la lansarea albumului "It's Not Unusual", în 1965, Sir Tom a vândut în întreaga lume mai bine de 100 de milioane de albume.

În 1999, el a lansat şi un album ce a cuprins colaborări, intitulat "Reload", iar în 2002 a scos pe piaţă "Mr. Jones" - un material discografic ce cuprindea coveruri.

 

 

Tom Jones -"Delilah"

Tom Jones - "Sex Bomb"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici