Tom şi Jerry, în variantă reală - FOTO

Fotograful Bill McIntosh a realizat câteva imagini lângă casa sa din Aberdeen în care o pisică şi un şoarece pot fi văzuţi în acţiune, cele două animale comportându-se exact ca în celebrele desene animate "Tom şi Jerry".

577 afișări
Imaginea articolului Tom şi Jerry, în variantă reală - FOTO

Tom şi Jerry, în variantă reală (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Potrivit www.dailymail.co.uk, Bill McIntosh, în vârstă de 81 de ani, a spus că prima oară a crezut că pisica are o pasăre în gură. "Când m-am apropiat, am văzut că este un şoarece. Pisica se juca cu el, prin copaci, prinzându-l şi dându-i drumul printre gheare."

"La un moment dat, şoricelul a obosit şi s-a odihnit", a spus fotograful.

Bill McIntosh a început să fie pasionat de fotografie de la vârsta de 14 ani. Când a surprins jocul şoarecelui şi al pisicii, McIntosh vroia să fotografieze păsările. "Pisica se uita din când în când la şoarece, apoi în altă parte ca şi cum încerca să-i dea impresia că a uitat de el", a mărturisit Bill McIntosh.

"I-am lăsat jucându-se împreună. Nu ştiu dacă pisica a mâncat şoarecele. Mi-ar plăcea să cred că nu", a mai adăugat fotograful.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici