Tom şi Jerry în viaţa reală. Crezi că şoricelul a supravieţuit? - FOTO

Câteva imagini cu o pisică care se joacă cu un şoarece duc cu gândul la desenele animate cu Tom şi Jerry, datorită felului în care pisica se joacă cu rozătorul.

1180 afișări
Imaginea articolului Tom şi Jerry în viaţa reală. Crezi că şoricelul a supravieţuit? - FOTO

Tom şi Jerry în viaţa reală. Crezi că şoricelul a supravieţuit? (Imagine: Daily Mail)

Angelo DeSantis, stăpânul pisicii, a surprins imaginile în grădina locuinţei sale din Grass Valley, Nevada. Îniţial, bărbatul a crezut că motanul său, Dexter, se juca cu o frunză, însă ulterior şi-a dat seama ce face de fapt animalul, scrie dailymail.co.uk.

"Se juca cu şoricelul exact aşa cum se joacă cu jucăriile. Am fost norocos că l-am surprins aruncând şoarecele în aer", a declarat Angelo DeSantis.

VEZI AICI IMAGINI CU JOACA LUI DEXTER

La un moment dat, Dexter a lăsat şoarecele să fugă, pentru ca apoi să-l prindă din nou.

"Aduce des şoareci acasă, dar nu l-am văzut niciodată jucându-se cu mâncarea în aşa fel", a declarat stăpânul motanului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici