Tom şi Jerry, la un pas de faliment

Metro Goldwyn Mayer (MGM), părintele îndrăgitelor personaje de desene animate Tom şi Jerry şi producător al filmelor „Rocky“, „Rain Man“ sau „Pe aripile vântului“, a acumulat o datorie de peste 3,5 miliarde de dolari, informează Adevărul.

585 afișări
Imaginea articolului Tom şi Jerry, la un pas de faliment

Tom şi Jerry, la un pas de faliment (Imagine: Adevărul)

Acţionarii MGM, holding din care fac parte 80 de companii, au purtat, în ultimele zile, discuţii interminabile cu creditorii pentru a relaxa condiţiile de plată a datoriilor.

Citeşte mai multe despre declinul MGM pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici