"Toni Tecuceanu", marcă înregistrată la OSIM

La zece zile după moartea actorrului Toni Tecuceanu, la 5 ianuarie, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a primit o cerere de înregistrare pentru marca verbală „Toni Tecuceanu“. Solicitarea a fost făcută de Anne Marie Loveva, o persoană care aparent nu are legătură nicio legătură cu familia Tecuceanu, informează cotidianul Adevărul.

19 afișări
Imaginea articolului "Toni Tecuceanu", marcă înregistrată la OSIM

"Toni Tecuceanu", marcă înregistrată la OSIM (Imagine: Prima Tv)

Conform sursei citate, Înregistrarea la Oficiu îi dă dreptul persoanei de a folosi numele "Tecuceanu" timp de 10 ani.

Familia lui Toni Tecuceanu a primit, la 31 de zile după decesul acestuia, dosarul medical al actorului. În dosar se menţionează faptul că Toni Tecuceanu a contractat, în spital, bacteria acinetobacter, un germen întâlnit în aparatele de ventilaţie de la Terapie Intensivă.

Iniţial, se anunţase că actorul a murit, la Institutul "Matei Balş", în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1, el prezentându-se la doctor a treia zi de la infectare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici