Tony Parker şi Eva Longoria s-au căsătorit la Paris - AFP

Baschetbalistul francez Tony Parker şi actriţa americană Eva Longoria s-au căsătorit civil, vineri, la Paris, ceremonia fiind oficiată de primarul oraşului, Bertrand Delanoe, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Tony Parker şi Eva Longoria s-au căsătorit la Paris - AFP

Tony Parker şi Eva Longoria s-au căsătorit la Paris - AFP

Aproximativ o sută de fotografi şi cameramani, dar şi 200 de fani, au fost menţinuţi la distanţă de această ceremonie, în spatele unor garduri metalice, prin care se interzicea accesul la espalanda situată în faţa primăriei celui de-al IV-la arondisment, în centrul Parisului.

Delanoe a părăsit sediul instituţiei fără a face vreo declaraţie, aşa cum nici tinerii căsătoriţi nu au apărut în faţa publicului care îi aştepta în exterior.

Eva Longoria, care joacă în serialul "Desperate housewives" (Neveste disperate), a ajuns prima la Primărie, într-o limuzină, actriţa fiind îmbrăcată într-o rochie scurtă roz. Însoţit de jucători ai echipei sale, dar şi de fotbalistul francez Thierry Henry, probabili martori, Tony Parker a sosit zece minute mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici