Top modele topless, în următorul videoclip al trupei Coldplay - VIDEO

Coldplay a angajat câteva top modele care au acceptat să apară topless în următorul videoclip al formaţiei britanice.

347 afișări
Imaginea articolului Top modele topless, în următorul videoclip al trupei Coldplay - VIDEO

Top modele topless, în următorul videoclip al trupei Coldplay (Imagine: Mediafaxf Foto)

Videoclipul piesei "Charlie Brown" a fost filmat într-un depozit din Londra, iar filmările s-au întins pe durata a trei zile, informează contactmusic.com.

Persoanele angajate să facă figuraţie au fost plătite cu câte 100 de lire sterline (160 de dolari) pentru a apărea în acest videoclip, iar directorii casei de discuri cu care formaţia britanică are contract au oferit fiecărei femei de platourile de filmare suma suplimentară de 160 de dolari dacă acceptă să pozeze topless în faţa camerelor video.

În anunţul de casting, regizorul videoclipului preciza că se află în căutarea "oricărei persoane îndrăzneţe, cu vârsta cuprinsă în intervalul 18 - 35 de ani".

"A existat o reacţie uriaşă. Desigur că aşa şi trebuia să fie, doar este vorba despre trupa Coldplay. Depozitul în care s-a filmat videoclipul era puţin cam rece, dar toată lumea a fost bine îngrijită. Filmările au fost însă destul de lungi, începeau de la ora 09.00 şi se încheiau puţin înainte de miezul nopţii, pe parcursul celor trei zile", a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun.

Piesa "Charlie Brown" apare pe cel mai recent album lansat de trupa britanică, intitulat "Mylo Xyloto", care a apărut pe piaţă pe 24 octombrie.

Trupa Coldplay, care îi are în componenţă pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion şi Chris Martin, a vândut mai mult de 50 de milioane de discuri în toată lumea şi a câştigat numeroase premii, inclusiv 7 Grammy şi 6 Brit Awards. Albumul "Viva La Vida", lansat în 2008, a ocupat primul loc în 36 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici