Top-modelul Christy Turlington promovează din nou brand-ul care a făcut-o celebră, la 6 ani după încheierea colaborării - FOTO

Christy Turlington promovează din nou Calvin Klein, care a făcut-o celebră ca model, la 6 ani distanţă după ce a încheiat colaborarea cu respectivul brand.

566 afișări
Imaginea articolului Top-modelul Christy Turlington promovează din nou brand-ul care a făcut-o celebră, la 6 ani după încheierea colaborării - FOTO

Christy Turlington (Imagine: Hepta)

În vârstă de 44 de ani acum, Christy Turlington demonstrează că vârsta nu şi-a pus amprenta asupra modului în care arată, relatează dailymail.co.uk.

La 25 de ani distanţă de la primul pictorial realizat pentru Calvin Klein, Christy Turlington arată forma deosebită pe care şi-o păstrează într-o reclamă la lenjerie intimă.

Christy Turlington a fost unul dintre cele mai în vogă modele în anii '90, alături de Kate Moss, Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Elle Macpherson.

Ea a colaborat cu Calvin Klein între anii 1987-2007.

Christy Turlington este căsătorită din 2003 cu actorul, producătorul şi regizorul Edward Burns. Cuplul are doi copii, Grace (născută în 2003) şi Finn (născut în 2006).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici