Top-modelul Eva Herzigova a născut un băieţel

Top-modelul ceh Eva Herzigova a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume un băieţel.

282 afișări
Imaginea articolului Top-modelul Eva Herzigova a născut un băieţel

Top-modelul Eva Herzigova a născut un băieţel (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Bebeluşul, care se va numi Edward, este cel de-al treilea copil al celebrului model cu partenerul ei de viaţă, Gregorio Marsiaj, informează contactmusic.com.

Eva Herzigova, în vârstă de 40 de ani, şi omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o relaţie din anul 2001.

Cei doi au deja doi băieţi - George, născut pe 1 iunie 2007, şi Philippe, născut pe 13 martie 2011.

Eva a fost căsătorită, între anii 1996 şi 1998, cu Tico Torres, toboşarul trupei Bon Jovi.

Eva Herzigova şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Praga de compania franceză Metropolitan Models. În mai 1994, firma americană Sara Lee a lansat o campanie publicitară bazată pe fotografiile modelului ceh, în urma căreia Eva Herzigova a devenit celebră pe plan mondial, fiind numită "Miss Wonderbra" mult timp după această campanie. Ulterior, Eva Herzigova a semnat contracte importante cu casele Victoria's Secret, Louis Vuitton, Hugo Boss şi a devenit unul dintre manechinele vedetă ale agenţiei Elle.

În prezent, Eva Herzigova este imaginea producătorului de ceasuri de lux elveţian Chopard, iar în 2010 a apărut în campania de promovare a unui parfum lansat de brandul Dolce & Gabbana, alături de alte două modele celebre - Claudia Schiffer şi Naomi Campbell.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici