Topul bărbaţilor cu cele mai mari câştiguri din televiziunea americană în 2009 - GALERIE FOTO

"Mogulii" Simon Cowell, Donald Trump şi Ryan Seacrest ocupă primele trei locuri în topul bărbaţilor cu cele mai mari câştiguri din industria de televiziune americană, în 2009, au anunţat, marţi, editorii site-ului Forbes.com.

224 afișări
Imaginea articolului Topul bărbaţilor cu cele mai mari câştiguri din televiziunea americană în 2009 - GALERIE FOTO

Simon Cowell, membru al juriului emisiunii "American Idol" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei mai mulţi dintre bărbaţii incluşi în Top 10 deţin câteva afaceri conexe, potrivit revistei Forbes.

Simon Cowell, membru al juriului emisiunii "American Idol", creator al emisiunii "America's Got Talent" şi producător muzical, a fost desemnat în fruntea clasamentului care îi reuneşte pe bărbaţii cu cele mai mari câştiguri de la posturile de televiziune din Statele Unite, veniturile sale fiind în valoare de 75 de milioane de dolari.

Cowell are propria lui casă de discuri, care a semnat contracte cu Leona Lewis şi Susan Boyle, pe lângă statutul său de preşedinte al juriului emisiunii "American Idol" - cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite, în ultimii şapte ani.

Simon Cowell (50 de ani) l-a surclasat pe creatorul şi prezentatorul emisiunii "The Apprentice", Donald Trump (50 de milioane de dolari) şi pe prezentatorul emisiunii "American Idol", Ryan Seacrest (38 de milioane de dolari), pe baza unor estimări a veniturilor obţinute înainte de deducerea taxelor, în perioada 1 iunie 2008 - 1 iunie 2009.

În afara emisiunii "The Apprentice", Donald Trump îşi împrumută numele unor serii diverse de produse, mergând de la cravate până la branduri de vodcă, percepe taxe pe discursurile pe care le ţine şi câştigă mulţi bani din cărţile pe care le publică.

Creatorul şi prezentatorul emisiunii

Ryan Seacrest, prezentatorul în vârstă de 34 de ani al emisiunii "American Idol", are o emisiune matinală la un post de radio din Los Angeles, este gazda unei emisiuni TV unde sunt invitate celebrităţi şi a conceput formatul emisiunii de tipul reality-show intitulată "Keeping Up With the Kardashians".

Prezentatorul emisiunii

Actorul Charlie Sheen, starul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", a ocupat poziţia a patra, cu venituri de 21 de milioane de dolari, în timp ce pe poziţia a cincea a topului se află actorul de comedie Steve Carell, cunoscut pentru evoluţia din serialul "La birou / The Office" şi ale cărui venituri sunt estimate la 20 de milioane de dolari

Actorul Charlie Sheen, starul din serialul

Topul 10 este completat de:

- actorul de comedie Howie Mandel (15 milioane de dolari)

- actorul Kiefer Sutherland (13 milioane de dolari)

- actorul de stand-up comedy şi prezentatorul TV Jeff Foxworthy (11 milioane de dolari)

- actorul britanic Hugh Laurie, interpretul principal din serialul "Dr. House" (10 milioane de dolari)

- actorul american David Caruso, protagonistul din serialul "CSI - Miami" (9 milioane de dolari)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici