Topul celor mai fascinante personalităţi ale anului - GALERIE FOTO

Soţia preşedintelui american, Michelle Obama, a fost desemnată "cea mai fascinantă persoană" a anului 2009 de către Barbara Walters, potrivit accesshollywood.com.

191 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai fascinante personalităţi ale anului - GALERIE FOTO

Michelle Obama, desemnată "cea mai fascinantă persoană" a anului 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre personalităţile cu care a concurat Prima Doamnă în topul realizat de jurnalista TV se numără Lady Gaga, Sarah Palin, Adam Lambert, copiii lui Michael Jackson şi fundaşul echipei Minnesota Vickings, Brett Favre.

Într-un interviu realizat de Barbara Walters la Casa Albă, aceasta nu s-a putut abţine să adreseze întrebarea care se afla pe buzele tuturor: cum a reuşit să aibă astfel de braţe după care să suspine lumea?

"De ce ai vrea să discuţi despre braţele mele?", a spus Prima Doamnă râzând. Soţia preşedintelui american a mărturisit câ braţele sale arată tonifiate de când a născut primul copil.

"Trebuie să mărturisesc că regimul meu de exerciţii fizice nu s-a schimbat foarte mult în ultimii 11 ani. Am început să fac exerciţii imediat ce am născut-o pe Malia, fiica noastră cea mare. Într-o oarecare măsură, trebuie să spun că aceasta se datorează faptului că sunt căsătorită cu un bărbat care a făcut sport toată viaţa", i-a spus Michelle Barbarei.

"Indiferent de cât este de ocupat, el îşi face timp şi pentru sport", a spus Prima Doamnă.

"Malia se trezea să mănânce la 4 dimineaţa chiar şi când avea 4 luni, iar eu eram cea care se trezea pentru că eu eram prima care o auzea. Îmi spuneam că dacă tot m-am trezit aş putea să merg la sală. În plus, dacă mergeam la sală trebuia să se trezească el să hrănească fetiţa data viitoare. Aşa reuşeam să fac şi exerciţii şi să fie toată lumea mulţumită. Deci, dacă trebuie să găsim o cauză pentru felul în care arată braţele mele, atunci aceasta ar fi determinarea", a adăugat Michelle Obama.

Într-un singur an, Lady Gaga a reuşit să şocheze lumea showbiz-ului. Ea a devenit primul artist care a avut patru hit-uri de pe albumul de debut care au ocupat cea mai înaltă poziţie a clasamentelor muzicale şi a fost premiată la Gala MTV Video Music Award pentru debut..

Sarah Palin, fost candidat la vicepreşedinţia Statelor Unite şi-a lansat anul acesta biografia "Going Rogue: An American Life".

Născută Sarah Heath la 11 februarie 1964 în Idaho, fiica unui profesor şi a unei secretare, Sarah Palin este licenţiată în jurnalism. Ea a intrat în politică în 1992, la consiliul municipal din Wasilla, unde a devenit primar patru ani mai târziu, apoi a fost aleasă guvernator în 2006. Sarah Palin este căsătorită şi are cinci copii.

Adam Lambert se adresează celor care i-au criticat show-ul/spectacolul deocheat de la American Music Awards, sexualitatea şi faptul că a afişat un comportament gay în public. El i-a spus Barbarei Walters: "Tu ştii, sunt ceea ce sunt, şi cred că libertatea de expresie ar trebui să existe, dar din nefericire nu este aşa."

Cei trei copii ai lui Michael Jackson, Paris, Prince Michael şi Prince Michael II, au fost nevoiţi să facă faţă public decesului mediatizat al tatălui lor.

Fundaşul echipei Minnesota Vickings, Brett Favre, s-a aflat pe prima pagină a ziarelor când nu a vrut să se pensioneze şi a continuat să joace. De asemenea, este singurul sportiv care a fost desemnat "Cel mai valoros jucător" de trei ori consecutiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici