Topul vedetelor ale căror autografe sunt falsificate foarte des

Compania specializată în autentificare de documente şi semnături PSA/DNA a realizat topul vedetelor ale căror autografe sunt cel mai des falsificate, întrucât mai puţin de jumătate dintre cele existente pe piaţă sunt autentice.

170 afișări
Imaginea articolului Topul vedetelor ale căror autografe sunt falsificate foarte des

Topul vedetelor ale căror autografe sunt falsificate foarte des (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Elvis Presley şi trupa The Beatles ocupă primele locuri în top.

Astronautul american Neil Armstrong ocupă locul al treilea în acest top, după ce numărul de autografe false a crescut considerabil după decesul din luna iulie al acestuia.

Unul dintre motivele care ar putea explica această creştere constă în faptul că Neil Armstrong a semnat foarte rar autografe pentru fanii săi, a explicat, joi, Joe Orlando, preşedintele companiei PSA/DNA.

Poziţiile următoare în acest top sunt ocupate de fostul preşedinte american John F. Kennedy şi de starul pop Michael Jackson.

Secretarele şi asistentele personale care răspundeau numeroaselor scrisori primite de vedete de la fanii lor se fac vinovate de existenţa pe piaţă a unui număr impresionant de semnături false, a explicat, la rândul ei, Margaret Barrett, directoarea departamentului Divertisment şi Muzică de la casa de licitaţii Heritage Auctions din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici