Tori Spelling este însărcinată cu al doilea copil

Tori Spelling, vedeta din celebrul serial pentru adolescenţi "Beverly Hills 90210", este însărcinată cu cel de-al doilea ei copil, informează hollywood.com.

2 afișări
Imaginea articolului Tori Spelling este însărcinată cu al doilea copil

Tori Spelling este însărcinată cu al doilea copil

Bebeluşul va fi al doilea copil al actriţei şi al soţului acesteia, Dean McDermot. Cei doi mai au un băieţel, Liam Aaron, care s-a născut în martie 2007. De asemenea, Dean McDermot mai are un fiu, Jack, în vârstă de 10 ani, şi o fiică adoptată, în vârstă de trei ani, din prima căsătorie.

Cuplul este extrem de fericit datorită acestei veşti. "S-au distrat foarte mult cu Liam şi abia aşteptau să mai facă un copil", a declarat o sursă apropiată celor doi.

Spelling, în vârstă de 34 de ani, şi McDermot, în vârstă de 40 de ani, erau căsătoriţi cu alte persoane când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei de televiziune "Mind Over Murder", în Ottawa, Canada, în vara anului 2005.

Tori şi Dean s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte ca celebrul tată al actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling, să moară.

Tori Spelling a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici