Toto Cutugno, la aproape 70 de ani. Celebrul cântăreţ a suferit de cancer la prostată: "Deşi am avut ce am avut, mă simt binecuvântat"

Celebrul cântăreţ Toto Cutugno, devenit cunoscut datorită câştigării concursului "San Remo" din 1980 şi datorită hitului "L'italiano", se apropie de vârsta de 70 de ani.

8829 afișări
Imaginea articolului Toto Cutugno, la aproape 70 de ani. Celebrul cântăreţ a suferit de cancer la prostată: "Deşi am avut ce am avut, mă simt binecuvântat"

Toto Cutugno (Imagine: Radu Tuta/Mediafax Foto)

Deşi peste câteva luni va împlini 70 de ani, Toto Cutugno nu îşi arată deloc vârsta.

"Sunt un băiat de aproape 70 de ani", a declarat de altfel, recent, Toto Cutugno, citat de gossipblog.it.

Deşi a suferit de cancer la prostată, interpretul hiturilor "L'Italiano" şi "Insieme" se consideră binecuvântat: "Da, deşi am avut ce am avut, mă simt binecuvântat de Tatăl Veşnic şi Îi mulţumesc Lui pentru totdeauna", a afirmat Toto Cutugno.

Cântăreţul italian a susţinut mai multe concerte la noi în ţară, primul în 1993, la festivalul Cerbul de Aur. Ultima dată, Toto Cutugno a susţinut un concert în România anul trecut, la Sala Palatului din Bucureşti.

Cutugno şi-a afirmat dragostea pe care o are faţă de poporul român şi a susţinut, anul trecut, că are doi angajaţi români în casa lui de la Roma. "Atât de mult iubesc poporul român", spunea atunci artistul.

Toto Cutugno a vândut peste 150 de milioane de albume şi a compus peste 400 de melodii, pentru peste 50 de interpreţi celebri, printre care Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé şi Ricchi e Poveri. Toto Cutugno a rămas singurul cantautor italian care a câştigat concursul Eurovision, în 1990. Melodia sa "L'italiano", înregistrată în 1983, este cântată de peste 160 de interpreţi din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici