"Totul despre sex 2", lider în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

Filmul "Totul despre sex 2/ Sex and the City 2" s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 456.719 lei şi 24.611 spectatori, informează Agenţia Champions.

259 afișări
Imaginea articolului "Totul despre sex 2", lider în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

"Totul despre sex 2", lider în box office-ul românesc de weekend (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Totul despre sex 2" le readuce pe marele ecran pe cele patru prietene - Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte. Carrie este căsătorită de doi ani şi deja simte monotonia căsniciei, Samantha iubeşte la fel de mult bărbaţii, iar Charlotte şi Miranda se dedică familiilor lor.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc s-a clasat liderul de weekend-ul trecut, "Prinţul Persiei", care a avut, de data aceasta, încasări de 378.266 de lei şi 22.183 de spectatori.

Lungmetrajul, în regia lui Mike Newell, este bazat pe un celebru joc video şi poartă spectatorii în Antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă. Pentru a câştiga, prinţul trebuie să învingă o serie de fiinţe fantastice, ajutat şi de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi.

Pe locul al treilea s-a situat cel mai nou film al lui Ridley Scott, "Robin Hood". Producţia, care îi are pe Cate Blanchett şi Russell Crowe în distribuţie, a avut încasări de 84.812 lei şi 4.617 spectatori la sfârşitul săptămânii trecute.

Filmat în zone din Anglia şi Ţara Galilor, "Robin Hood" este produs de Ridley Scott, Brian Grazer şi Russell Crowe şi bazat pe scenariul lui Brian Helgeland. Din distribuţie mai fac parte William Hurt, în rolul lui Sir William Marshal, Mark Strong, în rolul lui Sir Godfrey, Mark Addy, ca Friar Tuck, şi Danny Huston, în rolul lui Richard Inimă de Leu. "Robin Hood" spune povestea legendarului personaj care, pornind în viaţă ca proscris, ajunge să devină simbol al libertăţii poporului său. Imaginarul popular a transformat un om cu origini modeste în emblema dreptăţii şi justiţiei, înflăcărând imaginaţia pasionaţilor de aventuri, generaţie după generaţie.

Pe poziţia a patra s-a situat "Coşmar pe Elm Street/ A Nightmare on Elm Street", care a avut încasări de 39.616 lei şi 2.220 de spectatori. Pelicula este regizată de Samuel Bayer şi prezintă cinci tineri care locuiesc pe Elm Street şi au cu toţii noaptea acelaşi vis, cu un bărbat în haine jerpelite, care are pe cap o pălărie cu borurile lăsate pentru a-i ascunde faţa desfigurată, iar pe una dintre mâini o mănuşă de grădinărit cu lame de cuţit în loc de degete. Bărbatul îi terorizează rând pe rând în vis, unde regulile jocului sunt impuse de el, iar singura lor şansă de scăpare este să nu mai doarmă.

Pe locul al cincilea s-a situat filmul "Înfruntarea Titanilor/ Clash of the Titans", cu încasări de 33.333 de lei şi 1.402 spectatori. Filmul îi are în distribuţie pe Liam Neeson, Sam Worthington şi Ralph Fiennes. Născut din zei, dar crescut ca un muritor de rând, Perseu (Sam Worthington) nu reuşeşte să-şi salveze familia de furia lui Hades (Ralph Fiennes), răzbunătorul zeu al Infernului.

Neavând nimic de pierdut, Perseu se oferă voluntar să conducă o misiune periculoasă pentru a-l înfrânge pe Hades înainte ca acesta să ia puterea din mâinile lui Zeus (Liam Neeson), împiedicând astfel venirea Iadului pe Pământ. Lupta pentru supremaţie îi aduce faţă în faţă pe oameni, regi şi zei, iar confruntarea dintre zei ameninţă să distrugă Pământul.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.121.931 de lei şi 63.017 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici