"Totul despre sex" conduce box office-ul românesc (Video)

"Totul despre sex/ Sex and The City: The Movie" continuă să fie lider în box office-ul românesc, la a doua săptămână de prezenţă în cinematografe (9-15 iunie), cu încasări de 295.641 de lei, informează Agenţia Champions.

313 afișări
Imaginea articolului "Totul despre sex" conduce box office-ul românesc (Video)

"Totul despre sex" conduce box office-ul românesc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În prima săptămână de prezenţă în cinematografele din România (2-8 iunie), "Totul despre sex" a avut încasări de 205.812 lei.

Eroinele newyorkeze Carrie, Samantha, Miranda şi Charlotte au permis studiourilor Warner Bros să stabilească un record de încasări în SUA pentru prima zi de lansare - peste 20 de milioane de dolari - cele mai bune încasări obţinute vreodată în istoria filmului american de o comedie romantică sau de un film destinat în special publicului feminin.

Săptămâna trecută, lungmetrajul inspirat din serialul de televiziune de succes "Totul despre sex" a atras în cinematografe un număr de 20.836 de spectatori.

Premiera "Incredibilui Hulk/ The Incredible Hulk" cu Edward Norton, cea mai recentă aventură a celebrului erou, ce prezintă povestea unui om de ştiinţă care cutreieră lumea sperând să găsească leacul pentru boala sa, s-a clasat pe locul al doilea în box office, cu încasări de 103.884 lei.

Filmul care s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute a avut, în România, 6.776 de spectatori.

Pe locul trei s-a clasat o altă premieră a săptămânii, thrillerul lui M. Night Shyamalan, "Întâmplarea/ The Happening", cu Mark Wahlberg şi Zooey Deschanel în rolurile principale. Filmul a avut încasări de 77.369 lei şi un număr de 5.309 spectatori.

Pe locul patru în box office s-a clasat "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas", care a avut, în a treia săptămână de prezenţă în săli, încasări de 125.600 de lei şi 8.997 spectatori.

"Indiana Jones şi regatul craniului de cristal/ Indian Jones and The Kingdom of the Crystal Skull", în regia lui Steven Spielberg, a coborât săptămâna trecută pe locul cinci, după ce, în weekend-ul premierei, a înregistrat cele mai mari încasări din box office-ul românesc de anul acesta - 352.191 de lei.

Weekend-ul trecut, un număr de 36.703 spectatori au mers la cinema, iar încasările s-au ridicat la suma de 566.815 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici