Tradiţia Globului din Times Square se respectă şi anul acesta. Pregătirile pentru spectacolul de Revelion sunt în toi

148 afișări
Locuitorii din New York se vor bucura şi anul acesta de coborârea globului de cristal.
 
În fiecare an, de revelion celebrul glob situat pe acoperişul Times Square, coboară în ultimele 60 de secunde ale anului. Odată ce ora arată 12 fix, globul se opreşte şi tunurile de confeti colorează întreg Time Sqare-ul.
 
În ciuda pandemiei, evenimentul care strânge sute de mii de americani şi turişti încă din 1907 va avea loc şi anul acesta. Oamenilor însă le este recomandat să urmărească spectacolul de acasă.
 
„Colaborăm foarte strâns cu Departamentul de Poliţie din New York pentru a crea un mediu sigur pentru a filma evenimentul şi a-i ţine pe oameni departe. Vom încuraja oamenii să se bucure de eveniment din confortul casei lor.”
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici